NIEUW! Gepersonaliseerd lesmateriaal voor het VMBO

Na een lange periode achter de schermen bezig geweest te zijn met dit product, is het nu eindelijk tijd om naar buiten te treden. Vanuit een samenwerking tussen Shelflife Media en iLearnCompany is in de afgelopen drie jaar praktijkgericht lesmateriaal ontwikkeld, specifiek voor de opleiding mediavormgeving. Sinds twee jaar wordt dit lesmateriaal als basis gebruikt bij diverse MBO-opleidingen mediavormgeving/grafische vormgeving. Hierbij hebben wij de werkwijze, lesmethode en gewenst lesmateriaal bij diverse opleidingen geanalyseerd en in samenwerking met docenten toegewerkt naar een bijzonder aanbod. Een totaalconcept, waarbij de opleidingsstructuur, de werkwijze van iedere afzonderlijke docent en het reeds gebruikte materiaal binnen de opleiding op maat kan worden gemaakt. Gepersonaliseerd lesmateriaal, zoals wij het graag noemen. Klinkt als een kostbaar iets? Dat valt mee. Wij hanteren een vast tarief van € 49,- voor het volledige aanbod in de vorm van een fysiek handboek, een digitale leeromgeving en diverse werkbestanden om mee aan de slag te gaan. Een optelsom waar studenten en docenten blij van worden door de presentatie en het gunstige tarief.

Gestart vanuit één opleiding zijn inmiddels diverse ROC’s en grafische MBO opleidingen aangesloten. De meerwaarde zit hem erin dat we met de input van docenten, opleidingsmanagers, directie en studenten hebben gekeken naar de best mogelijke ‘flow’ en inhoud om het studie- en naslagmateriaal op een zo aantrekkelijk mogelijke manier beschikbaar te maken. Het resultaat mag er zijn. Een handzaam lesboek van 194 pagina’s vormt de basis van alle elementaire zaken om Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop en WordPress onder de knie te krijgen. Aangevuld met een online omgeving zorgt dit ervoor dat de leerling te allen tijde op de voor hem/haar toepasselijke wijze de stof tot zich kan nemen.

Omdat het lesmateriaal is opgezet in samenwerking met een 40-tal docenten binnen mediavormgeving, zijn de verschillende elementen op alle aspecten uitgebreid getoetst. Dat neemt niet weg dat het mogelijk is om per school, klas of zelfs leerling aanpassingen te maken. Een voorbeeld hiervan is het personaliseren van de cover van het lesboek. Een filmpje hiervan: https://www.youtube.com/watch?v=Hje5bqq6cew

Daar er verdere personalisatie en aanvulling mogelijk is, kan het lesmateriaal worden aangepast aan het niveau en de ambitie van de leerling/groep/school. Zo hebben we ook uitgebreid materiaal beschikbaar om bijvoorbeeld fotografie, After Effects en interactieve media toe te voegen aan het geheel. Ook is de mogelijkheid tot het integreren van reeds bestaand eigen lesmateriaal en/of gebruikte methodes waarbij dit tot één geheel kan worden gemaakt en er geen aanvullend printwerk nodig is.

Wij hebben voor u een proefexemplaar klaar liggen en vernemen het graag als u dit wilt ontvangen. We komen ook graag ons aanbod mondeling toelichten. Neem direct contact met ons op via Mark Peeters, 06-83770568 of mail voor meer informatie met wim@ilearnplatform.com

Benieuwd naar ervaringen uit de praktijk? Wij hebben diverse docenten, directie en opleidingsmanagers die zich als referentie beschikbaar hebben gesteld. Wij brengen u graag in contact.

2018-09-20T15:25:38+01:00
%d bloggers liken dit: