Goed nieuws: een vernieuwd e-learning platform!

Ons e-learning platform is vernieuwd. Een eigentijdse nieuwe vormgeving met verbeteringen van bestaande mogelijkheden en een aantal nieuwe innovaties.

De verbeteringen en innovaties zijn deels voortgekomen uit vragen en feedback van onze huidige klanten en gebruikers. Niet alleen is het uiterlijk hierdoor aantrekkelijker geworden, ook heeft het een rustigere uitstraling zodat gebruikers zich beter kunnen concentreren op de inhoud. Daarnaast kunnen gebruikers nu onder andere zien hoe ver gevorderd zij zijn in een cursus en eenvoudig een behaald certificaat downloaden. Tevens zijn er meer mogelijkheden om cursussen interactiever te maken. Behalve video, foto’s en schema’s zorgen ook meerkeuze vragen, lijsten met uitleg en keuze-elementen voor optimale mogelijkheden om kennis en vaardigheden te verwerven op een informele en vanzelfsprekende manier.

Het e-learningplatform voldoet natuurlijk aan de eisen die ons vanuit de AVG wetgeving worden gesteld. De vernieuwingen maken het bijvoorbeeld voor u mogelijk om gebruikers hun resultaten te geven wanneer zij hierom vragen. Ook kunt u eenvoudig zelf beheer voeren op de behaalde resultaten. Zo weet u of uw deelnemers aan een cursus zijn begonnen, of zij doorwerken of veel tussentijds pauzeren en wie een cursus heeft afgerond. U kunt de antwoorden van afgenomen toetsen nabespreken door de antwoorden op te roepen.

iLearnPlatform: er kan nog zoveel meer. Wilt u meer weten over het iLearnPlatform, dan maken we u graag enthousiast over ons vernieuwde platform, de nieuwe functionaliteiten en wat verder op stapel staat. Kortom: wat kunnen we voor u betekenen?

2018-09-20T15:17:15+01:00
%d bloggers liken dit: