Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem meteen contact op

Meer dan e-learning alleen

Ruim vijf jaar geleden ontstond iLearnPlatform: een online marktplaats om “kennis” te delen. Al snel zagen we al dat er binnen de zakelijke markt behoefte was aan kennisdeling, kennisvergroting en kennisspecialisatie. Zo ontstond iLearnCompany.

Vandaag wordt het platform nog steeds ingezet en verder ontwikkeld, maar het is slechts één van de middelen van onze totaaloplossing. Bedrijven zijn zich vaak bewust van de noodzaak tot een academy of opleidingsstrategie, maar waar begin je, hoe pak je het aan en hoe richt je een e-learning module of volledige academy in, zodat het didaktisch klopt en het beoogde resultaat bereikt? Een vraag waar vele bedrijven mee worstelen.

Op de pagina’s consultancy, stories en iLearnPlatform, ontdekt u hoe wij u op weg kunnen helpen in de wereld van het (online) onderwijs: met een duwtje in de rug om de sprong te wagen, of aan de hand genomen van start tot finish.

Totaaloplossing voor al uw opleidingsvraagstukken

Flexibel, ondernemend en out-of-the-box

Als ondernemer weten we als geen ander dat er soms andere wegen ingeslagen dienen te worden. Heeft u er wel eens over nagedacht om uw expertise te delen via e-learning en zo een nieuw businessmodel te creeëren? Wilt u e-learning inzetten om een nieuw B2B product te lanceren? Wij zijn een jong en ondernemend bedrijf; dat maakt dat geen vraag voor ons te gek is, wij open staan voor nieuwe ideeën en meedenken hoe we u idee tot een succesvol e-learning product kunnen maken.